OFICINA
PREVENCIÓ

COELL posa a l’abast dels seus associats el nou servei gratuït de l’Oficina d’Assessorament de Riscos Laborals.

Amb l’entrada en vigor de la Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals (PRL) i, com a conseqüència de determinades insuficiències en el seu contingut i a la presència de certs problemes que dificultaven la seva aplicació, s’ha dictat la Llei 54/2003, de 12 de desembre, de reforma del marc normatiu de la Prevenció de Riscos Laborals (PRL). Els seus objectius bàsics, tal com s’enumeren a l’exposició de motius d’aquesta llei, són els següents: Combatre de forma activa la sinistralitat laboral; fomentar una autèntica cultura de la PRL en el treball, deixant de ser un compliment merament formal o documental; integrar la PRL en els sistemes de gestió de l’empresa i millorar el control del compliment de la normativa de Prevenció de Riscos Laborals.

Per mes informació o per qualsevol consulta o dubte adreceu-vos en l’horari de les nostres oficines i demaneu per la Sra. M. José Farré (973 23 21 66) o bé per correu electrònic prl@coell.org. També podeu visitar la pàgina web http://www.coellprevencio.com

Marta Montserrat (PONS MONTSERRAT ADVOCATS)

E-mail: juridic@coell.org

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.