TRÀMITS TPC

TPC Construcció

TPC: CAP A LA PROFESSIONALITZACIÓ DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ

La Targeta Professional de la Construcció (TPC) és el document dels treballadors del sector de la construcció que acredita la seva experiència, la seva formació en matèria de prevenció de riscos laborals d’acord amb el que preveu el IV Conveni General del Sector de la Construcció, la seva categoria professional i els períodes d’ocupació en les diferents empreses en què aquest ha exercit l’activitat.

Aquesta targeta ofereix avantatges tant pel titular com per a les empreses. D’una banda, les empreses disposen amb aquest dispositiu d’un suport que certifica que els seus treballadors de plantilla o els que vagin incorporant compten amb la formació inicial obligatòria sobre prevenció de riscos laborals. També podran comprovar a través de la Targeta Professional de la Construcció (TPC) que els treballadors de les empreses subcontractades compleixen igualment amb aquest requisit formatiu.

COELL gestiona la Targeta Professional de la Construcció (TPC) atès que ha estat designada per la Fundació Laboral de la Construcció com a Punt de Tramitació de la TPC a la demarcació de Lleida.

Consulteu el web de la TPC http://www.trabajoenconstruccion.com/web/home.asp

TPC Fusta

TPC SECTOR DE LA FUSTA I EL MOBLE

Descarrega't la informació adjunta sobre la nova TPC pel sector de la Fusta i el Moble.

TPC Metall

TPC SECTOR DEL METALL

Descarrega't la informació adjunta sobre la nova TPC pel sector del Metall.

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.