Els salaris i els plans de pensions de la Construcció augmentaran un 2,75% i un 0,25%, respectivament, el 2024

Els salaris i els plans de pensions de la Construcció augmentaran un 2,75% i un 0,25%, respectivament, el 2024

La patronal de la Construcció de Lleida i els sindicats signen les taules salarials i l’aplicació dels plans de pensions per al 2024

La Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de la Construcció de la província de Lleida ha signat avui l’acord relatiu a l’aprovació de les taules salarials i a la contribució empresarial al pla de pensions dels treballadors i treballadores del sector per al 2024, amb un increment del 2,75% i del 0,25%, respectivament.

Aquesta contribució empresarial, gestionada per VidaCaixa i acordada en el marc del VII Conveni General de la Construcció, és obligatòria per a les empreses del sector i suposarà una aportació anual de l’1,25%, un 0,25% més que aquest 2023. D’aquesta manera, es passarà dels 180 als 226 euros en l’aportació mínima i dels 290 als 367 euros, en la màxima, les quals venen determinades per la categoria laboral.

Els acords d’avui han estat signats per Esther Pagano, gerents de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), i Marta Montserrat, assessora jurídica de COELL, per part de la patronal, i pels representants dels sindicats UGT, Cristina M. Arredondo, i CCOO de les Terres de Lleida, Pilar Ramos i Antonio Muñoz.

COMPARTEIX-HO:

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.