Montse Borniquel, nova presidenta de l’empresariat de la fusta a Lleida

Montse Borniquel, nova presidenta de l’empresariat de la fusta a Lleida

Montse Borniquel, nova presidenta de l’empresariat de la fusta a Lleida

Substitueix Jaume Obiols al capdavant del sector en una aposta ferma de la COELL per les dones i el relleu generacional

L’Associació d’Empresaris de la Fusta de Lleida (AEF), que reuneix sota el seu paraigua els quatre gremis del sector (Fusters i Ebenistes de Lleida, Serradors i Rematants, Fabricants d’Embalatges, i Magatzems de Fusta), ha decidit nomenar Montse Borniquel nova presidenta de l’associació en l’assemblea ordinària que ha tingut lloc aquesta tarda.


“Prenc aquesta responsabilitat amb ànims de sumar a favor de les empreses del sector de tot el nostre territori”, ha expressat Borniquel, que substitueix així Jaume Obiols després de vuit anys al capdavant del sector i es converteix en la primera dona a ostentar el càrrec. “He viscut el món de la fusta des que vaig néixer”, ha explicat Borniquel, que ha conclòs que “si contribuïm en el desenvolupament i millora del sector, tot i tenir les bases establertes en la tradició, podrem mirar cap al futur amb optimisme”.
D’aquesta manera, s’acompleix un dels reptes de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) d’apostar fermament per la representativitat de les dones en el món empresarial i d’anar donant relleu generacional als sectors.


La nova presidenta és la quarta dona que ocupa un càrrec d’aquestes característiques dins la COELL i se suma així a les seves companyes Núria Cervós (Construcció), Montse Pujol (Promoció), Marta Cervós (Materials de la Construcció) i M. Carmen Rodríguez (Mestres Pintors), que també han anat accedint a les presidències dels seus sectors respectius en els darrers anys.


Montse Borniquel Baró és enginyera de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El 2012 es forma en gestió i direcció d’empresa en un Executive MBA per l’IE Business School i s’incorpora a l’empresa familiar, Fustes Borniquel, amb orígens al Pallars Sobirà els anys 60 i establerta a Lleida des del 1976.

COMPARTEIX-HO:

Montse Borniquel, nova presidenta de l’empresariat de la fusta a Lleida

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.