Antonio Benavides inaugura el cicle de jornades de diàleg social de la COELL

Antonio Benavides inaugura el cicle de jornades de diàleg social de la COELL

Antonio Benavides inaugura el cicle de jornades de diàleg social de la COELL

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), juntament amb Foment del Treball Nacional i amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat per a enguany un cicle d’onze conferències virtuals on es tractaran temes relacionats amb l’entorn laboral. La primera de les intervencions, que tindrà lloc demà 1 de febrer a la tarda, anirà a càrrec d’Antonio Benavides Vico, advocat i membre del Tribunal Laboral de Catalunya, que parlarà sobre la reforma laboral.


Segons paraules prèvies de Benavides a la seva intervenció, “la pedra angular de la reforma laboral és la reducció de la temporalitat dels contractes”. Un dels aspectes més rellevants d’aquesta reforma, publicada el mes de desembre passat, és el que fa referència justament a la contractació laboral.


Aquesta primera jornada sobre novetats normatives, que compta amb la col·laboració del Col·legi de Graduats Socials de Lleida, anirà seguida d’altres sobre la seguretat i salut laboral, i la promoció de la igualtat de gènere a les empreses. En aquest sentit, els temes que s’hi tractaran van des de les pensions de jubilació, al teletreball i el tecnoestrès, fins a la cultura preventiva amb el mindfulness, la mediació o la prevenció de l’assetjament sexual i per raó de sexe.


Antonio Benavides Vico és llicenciat en dret i graduat social, exinspector de Treball i Seguretat Social. Ha exercit diferents càrrecs directius dins del Sistema d’Inspecció del treball. Des del 2003 és membre del cos laboral d’àrbitres del Tribunal Laboral de Catalunya. És professor de dret a la Universitat Ramon Llull i a la Universitat Oberta de Catalunya. És autor, únic i en col·laboració, de més de trenta monografies sobre matèria sociolaboral.

COMPARTEIX-HO:

Antonio Benavides inaugura el cicle de jornades de diàleg social de la COELL

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.