Neix el Forum SECORE

Neix el Fòrum Secore, un espai de cooperació i col·laboració entre els agents socials i econòmics de les Terres de Lleida

Agents socioeconòmics de Lleida han unit forces per crear el Fòrum Secore, un espai de debat per identificar aquelles necessitats del nostre territori que són clau pel seu desenvolupament econòmic i social, a més d’analitzar i impulsar mesures que contribueixin a millorar la vida de les persones, l’economia, la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat.

El Fòrum Secore és un projecte que vol sumar esforços amb un objectiu clar: convertir-se en un a element de reflexió i d’anàlisi, per generar mesures i propostes específiques pel territori; apostant per la reactivació econòmica i l’equilibri territorial, posant a les persones al centre de tot i lluitant contra el despoblament rural i per la millora de la qualitat de vida i del treball.

Totes les parts implicades (Cambra de Comerç de Lleida, CC.OO. COELL, FECOM, PIMEC, UGT-Terres de Lleida, ASAJA, AsotransLleida, FEMEL, Hostaleria de Lleida, JARC i el Consell Social de la UdL) consideren que han de tenir un reconeixement del seu paper; no com a informats sinó com a participants actius en el procés de creació i determinació de les polítiques socials i econòmiques de les Terres de Lleida.

Els principals eixos de treball fixats són: la reactivació econòmica (estratègia d’implantació d’empresa, serveis, fires i la Universitat de Lleida); la mobilitat i la sostenibilitat; les polítiques socials; les infraestructures; i la formació i l’ocupació.

COMPARTEIX-HO:

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.