Nou programa d’ajuts a treballadors autònoms del Departament d’Empresa i Treball

Nou programa d’ajuts a treballadors autònoms del Departament d’Empresa i Treball

Nou programa d’ajuts “Ocupació + Transformació”, dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives amb l’objectiu d’oferir-los suport per al manteniment de l’ocupació –amb la compensació d’una part dels costos salarials- i facilitar la seva digitalització o transició cap a l’economia verda.

Aquesta primera convocatòria té un pressupost de 38,5 milions d’euros finançats amb fons MRR (REACT-EU).

Es tracta d’un ajut de 5.000 euros dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades (o sòcies treballadores) amb el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de sis mesos des de la sol·licitud de la subvenció. A més, l’entitat haurà de dur a terme una actuació formativa –que pot estar finançada amb fons públics- d’un minin de 10 hores que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o digital.

En el moment de sol·licitar l’ajut, s’ha de tenir almenys un centre de treball a Catalunya i el volum de negoci anual de l’any 2020 no pot ser superior a 2 milions d’euros. La data d’inici de l’activitat empresarial ha de ser anterior o igual a l’1 de desembre de 2020.Les sol·licituds de l’ajut es poden presentar fins al dia 27 de juliol a les 15 hores a través d’un d’aquests dos canals: canalempresa.gencat.cat ó tramits.gencat.cat.

Trobareu tota la informació, requisits i preguntes freqüents al web de Treball.

Us adjuntem també una infografia sobre l’ajut.

Per qualsevol consulta no dubtis en contactar-nos.

subvencions@coell.org o truqueu al 973 23 21 66

COMPARTEIX-HO:

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.