Convocatòria de la concessió de subvencions per a la digitalització de l’activitat empresarial de la ciutat de Lleida 2022

Convocatòria de la concessió de subvencions per a la digitalització de l’activitat empresarial de la ciutat de Lleida 2022

Convocatòria d’ajudes del Kit Digital

L’Ajuntament de Lleida ha obert la convocatòria de la concessió de subvencions per a la digitalització de l’activitat empresarial de la ciutat de Lleida. Facilitem l’enllaç per accedir al tràmit de la Seu electrònica de l’Ajuntament per realitzar la sol·licitud a aquests ajuts. En aquest enllaç també podreu trobar informació dels ajuts, les bases, la convocatòria i els models de documents a presentar. Aquest és l’enllaç: www.paeria.cat/ajutsdigitalitzacio

Poden ser beneficiaris les següents persones físiques o jurídiques ubicades al municipi de Lleida:

– Persones treballadores autònomes que estiguin donades d’alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA) o en la mútua professional corresponent, en el cas de persones professionals col·legiades.

– Empreses incloses dins la categoria de microempreses (aquelles empreses que ocupen menys de 10 persones i que tenen un volum de negoci anual o balanç general anual que no excedeix els 2.000.000€).

La quantia de l’ajut serà d’un màxim del 50% del total de la despesa i/o inversió subvencionable amb el límit de 1.000€ per persona beneficiària. La despesa i/o inversió mínima subvencionable ha de ser de 600 € (sense IVA).

Són subvencionables aquelles despeses o inversions dutes a terme dins el període comprés entre l’1 de gener de 2021 i el 14 de juliol de 2022 i que hagin estat efectivament pagades dins d’aquest període.

El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitza el 14 de juliol de 2022.

subvencions@coell.org o truqueu al 973 23 21 66

COMPARTEIX-HO:

Convocatòria d’ajudes del Kit Digital

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.