L’AMALL clou el programa Consolida’t del 2021 amb 38 participants i 26 píndoles formatives

L’AMALL clou el programa Consolida’t del 2021 amb 38 participants i 26 píndoles formatives

L’Associació Multisectorial d’Autònoms de la Província de Lleida, integrada a COELL, és l’única entitat lleidatana a qui s’atorga l’ajut per a la consolidació del treball autònom a Catalunya

L’Associació Multisectorial d’Autònoms de la Província de Lleida (AMALL) ha dut a terme avui la cloenda de la 5a edició del programa Consolida’t per a la consolidació, enfortiment i reinvenció del treball autònom a Catalunya amb la participació de 38 persones autònomes del territori que han pogut rebre assessorament i assistir a 26 píndoles formatives al llarg del 2021.
El president d’AMALL, Pere Roqué, ha destacat que l’entitat que representa és “l’única a la qual s’atorga la subvenció a nivell territorial i, per això, és important destacar que tots els participants són autònoms i autònomes de les comarques lleidatanes”; en concret, de Vielha, Lleida, Espot, Torres de Segre, Corbins, el Palau d’Anglesola, Almacelles, Guissona, Tàrrega, Bell-lloch i Sant Guim.
El perfil dels i de les participants en el programa, subvencionat amb 59.500 euros pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, és de sectors tan diversos com la construcció de joguines de fusta, la restauració, l’estètica, la maquinària agrícola, l’interiorisme o el disseny de mapes, entre altres.
L’acte d’avui, que ha comptat amb la presència del president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), Josep M. Gardeñes, i la cap de servei de Relacions Laborals del Departament de Treball, Lluïsa Prat, ha integrat també la cloenda de  la 4a edició del Consolida’t, ja que, a causa de la pandèmia per la COVID-19, no havia estat possible fer-la el 2020.
AMALL tornarà a oferir a partir del gener vinent el Consolida’t, “perquè permet que les persones autònomes augmentin la competitivitat del seu negoci i aprenguin, entre altres coses, a detectar-ne les oportunitats de millora”, ha explicat Roqué. El programa, mitjançant la formació i l’assessorament, permet crear itineraris personalitzats per assolir els objectius.

COMPARTEIX-HO:

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.