La patronal de la Construcció de Lleida i els sindicats signen l’acord d’aplicació dels plans de pensions per al 2022 i el 2023

La patronal de la Construcció de Lleida i els sindicats signen l’acord d’aplicació dels plans de pensions per al 2022 i el 2023

La contribució anual de l’empresa oscil·la entre els 170 i els 290 euros

La Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu de la Construcció de la província de Lleida ha signat avui l’acord relatiu a l’aplicació de l’1% corresponent al pla de pensions dels treballadors i treballadores del sector en les taules salarials del 2022 i del 2023 amb caràcter retroactiu. Aquesta contribució empresarial, gestionada per VidaCaixa i acordada en el marc del VII Conveni General de la Construcció, és obligatòria per a les empreses del sector i suposa una aportació anual d’entre 170 i 290 euros aproximadament segons la categoria laboral.

Paral·lament, la Comissió Paritària del Conveni Col·lectiu de la Construcció ha acordat el calendari de treball per al 2024. Així, els treballadors i treballadores del sector tenen dret a les tretze festes oficials a Catalunya, les dos festes locals del respectiu municipi, les tres jornades laborals festives que estableix el conveni i els vuit dies festius per excés de jornada.

Els acords d’avui han estat signats per Josep Maria Gardeñes, president de la Federació de Gremis de la Construcció i president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL); Núria Cervós, presidenta del Gremi de la Construcció de les Terres de Lleida, i Marta Montserrat, assessora jurídica de COELL, per part de la patronal, i pels representants dels sindicats UGT, Juani Arenas i Rafel Hernández, i CCOO de les Terres de Lleida, Pilar Ramos.

COMPARTEIX-HO:

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.