COELL i AGRUPEM signen un conveni de col·laboració per potenciar l’associacionisme empresarial de les Terres de Lleida

COELL i AGRUPEM signen un conveni de col·laboració per potenciar l’associacionisme empresarial de les Terres de Lleida

Segons s’estableix en els acords, ambdues entitats treballaran conjuntament per potenciar serveis i formació adreçada a les empreses

El president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de les Terres de Lleida (COELL) i de la Fundació COELL, Josep M. Gardeñes, i el president de l’Agrupació Empresarial del Pla d’Urgell (AGRUPEM), Joan Caba, han signat avui un conveni de cooperació amb l’objectiu de potenciar l’associacionisme empresarial del territori.

Els acords estableixen que ambdues entitats treballaran conjuntament per potenciar serveis, recursos i formació a les empreses associades a AGRUPEM. La col·laboració inclou, a més, la cessió d’infraestructures per part de COELL i assegura la participació d’AGRUPEM en totes les activitats de COELL en les mateixes condicions que els socis i les sòcies de la patronal lleidatana.

Tant Josep M. Gardeñes com Joan Caba s’han mostrat satisfets per la consecució d’aquest conveni. “Una de les funcions de COELL i de la seva Fundació és facilitar que el teixit empresarial del territori pugui tenir accés de primera mà a temes tan rellevants per als sectors productius com els convenis, la legalitat i la formació que els s’hi vinculen; per això avui estem especialment satisfets de poder establir aquest pont amb AGRUPEM”, ha dit Gardeñes. “Aquesta és la fórmula perfecta: AGRUPEM defensa els interessos empresarials del Pla i amb aquest acord, a més de poder comptar amb COELL, la seva gran experiència i la seva infraestructura, podem també oferir-los una visió única i una major sensibilitat de les necessitats a l’interior de les Terres de Lleida”, ha manifestat Caba.

AGRUPEM és l’associació d’empresaris multisectorial del Pla d’Urgell constituïda el 2022. Té per objectius representar els interessos de les empreses de la comarca, facilitar-ne el creixement i la competitivitat, i potenciar l’activitat econòmica.

COMPARTEIX-HO:

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.